UGLEN FLYKLUBB.orgHjem Skole Om Oss/Kontakt Booking

Turer
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Oss!

Uglen flyklubb ble stiftet som en NAK/NLF-klubb allerede i 1998, da stifterne gikk på Universitetet i Bergen.

Tanken var å få igang klubbdrift tilknyttet universitetet. Det odde navnet kommer fra unviversitetets logo, en ugle.

Poenget er å tilby medlemmene tilgang til fly og instruktør. Medlemmene skal enkelt kunne opprettholde sine papirer på en rimelig måte.
Det som skiller Uglen fra andre klubber er mangelen på byråkrati. Uglen har ikke klubbutsjekk, flyplassutsjekk, klubb-PFT, selvassuransefond, bookinggebyr, avbookingsgebyr, ikke-logget-i-KDS-gebyr eller lignende. Uglen ønsker ikke å konkurrere med andre klubber, verken på pris eller i størrelse. Uglen lever godt som landets minste og minst byråkratiske klubb. Flyet har årskort på Avinors plasser og vi oppfordrer til reisevirksomhet.

 

Kontakt

Uglen Flyklubb, Storgata 20,2815 Gjøvik Telefon: 986 33 000.

Flyklubben har base og lokaler på Kjeller flyplass ved Lillestrøm, men flyr over hele landet. Vedlikeholdet av klubbens fly finner sted på Eggemoen ved Hønefoss. Vi holder teorikurs hvis det er tilstrekkelig antall elever som ønsker det på ett sted. Ta kontakt dersom du vil at vi skal holde teorikurs for deg og dine kamerater. Kanskje har dere et miljø men ingen skoletillatelse. Da er det bare å kontakte oss.

Skolesjef: Are Stangeland, 410 46 727, bak@ramson.org

Are arbeider som flyger. Han er styrmann i Bergen Air Transport og flyr Beech 200. Are har erfaring på mange ulike typer fly. Are har solid erfaring med flyopplæring med over tusen flytimer bare som instruktør. Are er dessverre lite tilgjengelig som instruktør i klubben men flyr alle progresjonssjekker, A, B, C og D med alle elever.

Flyinstruktør : Hans Edvard Sunde, 986 33 000, sunde@sunde.tc

Hans Edvard arbeider som advokat. Hans Edvard har aldri hatt kommersielle sertifikater, men har hatt PPL siden 1990. Han har ca. 650 flytimer utelukkende VFR og utelukkende på enmotors småfly. Han har fløyet lange navigasjonturer og mye i utlandet. De lengste har gått til Svalbard, Marokko og Israel med klubbfly fra Oslo. Hans Edvard kan fly ettermiddag og kvelder og i helger og ferier.

Flyinstruktør: Bjørn Thomas Valan Herstad, 905 54 912, herstadbygg@live.com

Thomas er snekker og driver eget byggefirma. Thomas har kommersielle sertifikater og ser for seg å bli mer flyger enn snekker i fremtiden. Thomas styrer hverdagen sin selv og kan fly selv på dagtid på hverdager etter avtale. Han kan også fly i helger og ferier samt på kveldstid.

Teoriinstruktør:  Klaus Bjørnar Noddeland, 41304105, klausnoddeland@hotmail.com

Bjørnar er utdannet lærer. Han har vært ansatt som teorilærer på Pilot flyskole der han underviste både i PPL-teori og ATPL-teori. Bjørnar har PPL, men er ikke flyinstruktør ennå.


 

 

 


 


       


© Copyright 2012